Beton-Ciré

Beton-Ciré komt rechtstreeks uit de fabriek vandaan. In officiële documenten wordt het daarom ook wel als Béton-Ciré geschreven. Een stijlvol product die op vele manieren toepasbaar is.

Beton-Ciré is namelijk watervast en daardoor op veel plaatsen in het huis te gebruiken. Als Beton-Ciré specialist zien wij diverse toepassingen van het gebruik van Beton-Ciré. Natuurlijk het gebruik in keukens, badkamers en vloeren maar we zien ook wel creatievere toepassingen van Beton-Ciré. Wist u bijvoorbeeld dat het gebruik van Beton-Ciré zich ook goed leent voor meubels (zoals tafels) of open haarden?

Beton Ciré Centrum

Als centrum bieden wij informatie over de voordelen van Beton Ciré en welke kosten ermee zijn gemoeid. Eventueel is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor de kosten van het stucen van beton ciré.

Verschillende soorten Beton Ciré

Beton Ciré heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De variatie in toepassingen is daardoor enorm toegenomen. Afhankelijk van de wensen van een klant kan dus een bijpassend product worden gekozen. In onze webshop verkopen we daarom de standaard Beton Ciré Original maar ook Beton Cire metallic, Beton Lisse en Beton Marmer.  Al deze producten zijn in verschillende kleuren te kiezen, zo ontstaat een grote variatie van mogelijkheden.

Ga naar de webshop

Beton Ciré toepassingen

Het toepassen van Beton Ciré kan op vele plekken. Onze ‘Original’ variant wordt gebruikt door professionals en is watervast.

Sierbeton keukekblad
Keuken
Voorbeeld van een Beton Ciré vloer
Vloeren
Zwarte Beton Ciré in de badkamer
Badkamer
Beton Ciré op de trap
Trappen

Beton Ciré bestellen

U wilt Beton Ciré bestellen? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen en een keuze te maken voor de juiste Beton Ciré soort.

Enkele belangrijke vragen